Rumored Buzz on verificare serie sasiu

Verificăm milioane de înregistrări ale agențiilor internaționale și locale de impunere a legii ca să ne asigurăm că un vehicul n-a fost furat din nici o țară.

Caracterele de la 12 la 17 de indica numarul de serie al vehiculului respectiv, un identificator unic in cadrul liniei de productie in treatment de obiecei sunt codificate toate dotarile din fabrica ale vehiculului respectiv. Dotarile comprehensive din fabrica, le vei putea gasi pe raportul inspectorauto.ro.

Obțineți până la twenty% gratuit atunci când reîncărcați Acces immediate la rapoartele privind istoricul vehiculului.

Ultimele six elemente sunt numerele secvențiale de producție, pe treatment fiecare mașină le primește pe linia de asamblare.

Vrem să arătăm lumii că datele automobilistice sunt utile pentru mult mai multe lucruri în afară de rapoarte istorice – este ceva ce ne propunem să demonstrăm pe viitor!

Amintiti-va: inainte de a introduce seria de sasiu, verificati-o de doua ori cu fotografia placutei de identificare sau a documentului.

Poate cel mai critical motiv pentru treatment este bine să verifici seria de șasiu – numărul VIN este atunci când vrei să cumperi o mașină de ocazie și ai nevoie să afli cât mai multe informații despre aceasta, dar și despre istoricul ei. Pentru a deal with acest lucru, nu este nevoie să cunoști pe dinafară toate elementele din care este format un număr VIN.

cadrul remorcii În aici cazul remorcilor vehicle, plăcuța cu informații este întotdeauna plasată pe cadru, iar amplasarea correctă a acesteia poate varia în funcție de producător. FAQ Ce este serie sasiu/numărul VIN? Serie sasiu/Numărul VIN conțin toate informațiile necesare pentru a identifica un anumit vehicul. Ce informații conține serie sasiu/numărul VIN? Numărul VIN conțin toate informațiile necesare pentru identificarea unui anumit vehicul, în Exclusive informații referitoare la producător, anul și locul de fabricație, echipamentele și tipul caroseriei.

Scapati de birocratie si de drumuri interminabile apeland la serviciile noastre de inmatriculari si proceduri conexe!

Primul rol al seriei de șasiu este acela ca mașina să poată circula legal pe drumurile publice, pentru că cele seventeen caractere apar în cartea tehnică pe baza căreia se encounter inspecția tehnică periodică. VIN-ul mai este vital și în momentul achiziției unei mașini 2nd-hand, când vrei să verifici proveniența ei și istoricul de service.

Primul caracter din WMI ne arata tara in care masina a fost fabricata, in cazul nostru este W - care corespunde Germaniei. 

Economisire de timp Un raport permite separarea preliminară a mașinilor bune de cele cu defecte ascunse, așa-numitele“lemon cars and trucks”. Deci, nu trebuie să conduceți și să inspectați singur multe mașini și să vă pierdeți timpul. Protejați-vă împotriva unei achiziții proaste Investiția în raportul autoDNA aduce revenue chiar și pentru câțiva lei , deoarece vă protejează de cumpărarea unei mașini treatment ar putea fi, de exemplu, după o daună wholeă și necesită sume enorme de bani pentru reparații.

Caracterul cu numarul 9, in cazul nostru "Z" este de fapt o cifra de Regulate utilizata de majoritatea producatorilor pentru a securiza autenticitatea seriei de sasiu. Numarul de verificare este folosit in deosebi pentru vehiculele din SUA si mai putin de producatorii europeni.

Apariția numerelor VIN standardizate a adus beneficii uriașe în ceea ce privește reducerea infracțiunilor de acest gen, precum și pentru identificare vehiculelor cu assorted scopuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *